dimecres, 7 d’agost del 2013

-          SALMOREJO AMB TONYINA

Ingredients:
8 tomates madures
2 dents d’all
200gr de pa sec
3 ous durs
3 llaunes de tonyina
Oli d’oliva verge extra
Vinagre
Sal
Una mica de sucre

Preparació:
Posem el pa en aigua. Rentem les tomates i els hi fem un tall en creu a la part de sota. Posem una olla amb aigua al foc i al bullir posem les tomates un parell de minuts, passat el temps els retirem i els posem a un bol amb aigua i gel, d’aquesta manera serà més fàcil pelar-los. Quan ja estan pelats els posem a la batedora i els reduïm a un puré.
Escorrem el pa i l’afegim, seguim batent. Seguidament posem l’all, la sal, l’oli i el vinagre, ho batem tot ben batut fins que ens quedi la textura desitjada.

Ho servim en copes o vasos i ho decorem amb l’ou i la tonyina per sobre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada