-
SALMOREJO AMB TONYINA
Ingredients:
8 tomates madures
2 dents d’all
200gr de pa sec
3 ous durs
3 llaunes de tonyina
Oli d’oliva verge extra
Vinagre
Sal
Una mica de sucre
Preparació:
Posem el pa en aigua. Rentem les tomates i els hi fem un tall en creu a la
part de sota. Posem una olla amb aigua al foc i al bullir posem les tomates un
parell de minuts, passat el temps els retirem i els posem a un bol amb aigua i
gel, d’aquesta manera serà més fàcil pelar-los. Quan ja estan pelats els posem
a la batedora i els reduïm a un puré.
Escorrem el pa i l’afegim, seguim batent. Seguidament posem l’all, la sal,
l’oli i el vinagre, ho batem tot ben batut fins que ens quedi la textura
desitjada.
Ho
servim en copes o vasos i ho decorem amb l’ou i la tonyina per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada